miercuri, 11 aprilie 2012

Multescu a prefatat astazi duelul de vineri contra liderului CFR!!


UPDATE: VIDEO- CONFERINTA -MULTESCU 


Astazi la ora 12.00 a avut loc conferinta de presa saptamanala organizata la stadionul Ilie Oana , cu ocazia prefatarii confruntarii de vineri seara dintre Petrolul Ploiesti si liderul la zi al Ligii 1 , CFR Cluj.
Astfel după două victorii consecutive, Petrolul îşi doreşte să mai facă un pas important în lupta pentru evitarea retrogradării, cu un rezultat pozitiv în meciul contra liderului. Gigi Multescu a parut la conferinta un antrenor increzator si optimist pentru duelul de "care pe care" in lupta sa cu prietenul si colegul sau Ioan Andone.
Mai jos, iata pe scurt ce a declarat tehnicianul "gazarilor" in cadrul conferintei de presa organizata azi 11 aprilie 2012:
“Probabil că va fi cel mai greu meci al nostru de până acum, atâta vreme cât vom întâlni echipa care conduce în campionat. Ne-am pregătit, însă, în consecinţă pentru acest joc şi cred că putem învinge, chiar dacă întâlnim un adversar puternic. Trebuie să ne continuăm drumul, să adunăm puncte, astfel încât să scăpăm echipa de la retrogradare”.
  “Din punct de vedere fizic, vom merge bine până la capăt, nu vom avea probleme. Mai departe, ca să ţinem ritmul victoriilor, nu va mai depinde doar de noi. Depinde şi de adversar, de conjunctură, bioritm, etc. Cred, însă,că vom fi la un nivel bun până la final, ca potenţial de joc. Rămâne de văzut cât vom fi de inpiraţi, cât vor conta şansa, arbitrajul, toţi factorii care înconjoară un meci de fotbal”.
Gigi Multescu a facut cateva precizari si cu privire la numirea in functie a lui Ioan Andone in calitate de nou antrenor al Cfr-ului:  “Schimbarea de antrenor generează mai mereu emulaţie, dar noi suntem în gardă din toate punctele de vedere. Ştiu şi că CFR are mai mulţi absenţi, dar la lotul pe care îl are nu cred că Andone îşi face probleme”.
Altfel, petrolistii  vor intra, de astăzi, în cantonament, singurul absent fiind Vali Negru, cel care, la meciul cu Dinamo Bucureşti, a acuzat o problemă medicală la spate. Va reveni, în schimb, Cristi Melinte, suspendat în runda precedentă, iar Aleksandar Stojimirovic îi va lua locul în lot lui Alexandru Buhuşi.
Partida dintre FC Petrolul şi CFR Cluj se va disputa vineri, de la ora 20.30, pe stadionul “Ilie Oană”.
Revenim cu imagini de la conferinta de presa sustinuta azi de Gigi Multescu, de indata ce vom avea materialul.