luni, 30 aprilie 2012

INFO!! Deplasarea din Ghencea

Timpul scurt ramas pana joi, la ora 19:30 (ora meciului) cu Steaua ii determina pe "Lupii Galbeni" sa puna piciorul in prag in legatura cu deplasarea pe care acestia o vor face in Ghencea. Astfel acestia vor sa evite eventualele neplaceri care pot aparea si vor sa achizitioneze un anumit numar de autocare pentru aceasta deplasare.
Fiecare suporter va plati pentru aceasta deplasare 15 RON, in aceasta suma fiind inclusa si deplasarea si biletul de intrare la meci.
Inscrierile se fac incepand de astazi incepand cu ora 11.00, la magazinul clubului, de la Galerii, pana diseara la ora 21.15, si miercuri, pana la ora 14.00.
Pentru ca maine este 1 mai si nu se stie sigur daca magazinul va fi deschis sau nu, cei care nu se pot inscrie astazi o pot face si maine la adresa de mail: Preda_Octav80@yahoo.com
Tot la aceasta adresa de mail suporterii SUNT OBLIGATI sa-si lase datele complete (nume si CNP) pentru completarea listei si solicitarea unui numar de bilete necesare.
Se preconizeaza ca pentru deplasarea din Ghencea vor fi disponibile un numar de 1000 de bilete.De asemenea se face apel la suporteri ca inscrierile sa se inceapa de astazi , astfel in functie de banii obtinuti din inscrieri sa se poata achizitiona un numar cat mai mare de autocare. Accesul in autocare pentru deplasarea din Ghencea se va face EXCLUSIV in baza listelor de inscrieri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.