luni, 30 aprilie 2012

3 Puncte cat o gura de Oxigen!!! Petrolul - Mioveni 3-1( 2-0)


sursa foto: fcpetrolul.ro
cu omul meciului Damien Boudjemaa
Petrolul a bifat trei puncte obligatorii, prin victoria obţinută în acestă seară în duelul cu „lanterna roşie”, CS Mioveni. „Lupii” s-au impus cu 3-1, după 2-0 la pauză, într-un meci în care au evoluat, mai mult de o repriză, în inferioritate numerică. Golurile au fost înscrise de Crăciun (7, autogol), Boudjemaa (19 şi 68), respectiv Melinte (76, autogol)

Fără dreptul la paşi greşiţi într-un final de campionat extrem de tensionat, Petrolul a început în forţă meciul cu CS Mioveni, Younes (2 şi 4) trecându-şi în cont două ocazii importante. Golul a picat, şi el, foarte repede, în minutul 7, atunci când, după o centrare de pe stânga a lui Florentin Dumitru, Crăciun a deviat, din 3-4 metri, în proprie poartă. Desprindere a venit curând, Boudjemaa (19) concretizând, cu un şut de la 8 metri, o acţiune iniţiată de Zerka şi continuată de Younes, dar, aproape de pauză, „lupii” aveau să rămână fără marocanul Zerka (42), cel căruia centralul Teodor Crăciunescu i-a arătat direct cartonaşul roşu, pentru un fault comis asupra lui Voicu.
Repriza a doua a început tot în nota de dominare a ploieştenilor şi, după o nouă ocazie irosită de Younes (53), francezul Boudjemaa (68) a realizat dubla, finalizând, cu un şut pe sub portarul Popescu, o acţiune personală purtată pe partea dreaptă. Treptat, însă, petroliştii au început să simtă omul în minus, iar oaspeţii au devenit periculoşi, reducând din handicap la o minge deviată nefericit de Melinte (76), după un şut al lui Ayza. Trei minute mai târziu, Cl. Ionescu a scăpat singur cu Hamutovski dar a şutat pe lângă, iar până la final nu s-a mai schimbat nimic, Petrolul obţinând o victorie care o ridică pe locul 15 în clasament, la un punct distanţă de zona supravieţuirii.
Joi, de la ora 19.30, Petrolul va întâlni, în Ghencea, pe Steaua, pentru ca duminică, de la ora 20.00, să joace pe propriul teren, cu Astra.


”Pot spune că am avut o primă repriză foarte bună. Partea secundă a fost alt meci pentru că aşa a vrut tovarăşul Teo Crăciunescu, să facă jocul interesant. Cred că suntem discriminaţi înaintea jocurilor cu Steaua şi Astra. Steaua a jucat ieri, noi azi, vom juca în Ghencea joi, iar o zi în plus de refacere contează. Apoi, vom întâlni Astra duminică, în condiţiile în care ei joacă miercuri. Nu ştiu cine a avut interesul să facă asemenea programări pe final de campionat. PCR-ul n-a murit, funcţionează. Cine are pile, cunoştinţe şi relaţii o duce bine. Cu Steaua trebuie să jucăm şi cu inima pentru suporteri”, a declarat Mulţescu la finalul partidei.

FC Petrolul – CS Mioveni 3-1 (2-0)
Marcatori: Crăciun (7, autogol), Boudejamaa (19, 68)/Melinte (76, autogol).
FC Petrolul: Hamutovski – Melinte (cpt), Alvaro Silva, Ben Djemia, Maxim – Mustivar, Osiako – Dumitru (62 Surugiu, 80 Tudor), Boudjemaa (70 Borza), Younes – Zerka. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.
CS Mioveni: O. Popescu – Voicu (46 Cl. Ionescu), Barbu, Ad. Iordache, E. Crăciun – G. Enache, Ispir, Năstăsie (cpt), Zuluf (59 Mandea) – Ayza, Neaga (59 Mărgăritescu). Antrenor: Marian Pană.
Cartonaş roşu: Zerka (42).
Au arbitrat: Theodor Crăciunescu – Sebastian Gheorghe şi Bogdan Gheorghe.
Arbitru de rezervă: Cătălin Pană.

Observatori: Dan Berbecaru şi Paul Mincu.
sursa: fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.