sâmbătă, 31 martie 2012

PETROLUL RELOADED!! FC PETROLUL-BRASOV 2-0(0-0)

sursa foto: Alex Andu
  
"MULTUMESCU MULTESCU!!"

Petrolul Ploieşti a câştigat cu 2-0 în faţa Braşovului la primul meci cu Gheorghe Mulţescu pe bancă.
Golurile celei de-a 5-a victorie a ploieştenilor din actualul sezon au fost reuşite de Younes (55) şi Zerka (59). În urma acestui rezultat, Petrolul face 22 de puncte şi urcă, măcar până la meciul Concordiei, pe poziţia a 16-a a Ligii I.
A fost meciul debuturilor la Ploieşti, Mulţescu şi Hamutovski bifând primul joc pentru Petrolul.
sursa foto:ziarulring.com

Pe banca “gazarilor” a debutat antrenorul Gheorghe Multescu, aflat la al doilea mandat la carma Petrolului, tehnicianul declarand inaintea jocului ca isi doreste sa repete rezultatul obtinut la primul meci din prima sa perioada la Ploiesti ( 5-0 tot cu FC Brasov!).
Primele 45 de minute au fost foarte spectaculoase, insa cei mai buni jucatori de pe teren au fost cei doi portari, Hamutovski  si Felgueiras reusind sa mentina neschimbat scorul afisat pe tabela inca de la primul fluier al arbitrului.
Repriza secunda incepe cum nu se poate mai bine pentru amfitrioni care reusesc in decurs de numai 4 minute sa inscribe de doua ori in poarta aparata de Felgueiras, ambele assist-uri apartinandu-i lui Oprita.
Elevii lui Gigi Multescu au evoluat  cu multa deinvoltura la adapostul avantajului de doua goluri si au ratat  ocazie dupa ocazie la poarta “stegarilor”.
Intr-un final "Lupii Galbeni" se impun si castiga cele trei puncte, acestea constituind o veritabila gura de oxigen pentru gruparea aflata pe penultima pozitie a clasamentului inaintea acestei runde.


DECLARAȚII „LA CALD”
GIGI MULȚESCU: „Reușită datorată atitudinii jucătorilor, respectării strategiei de joc, bazată pe o flexibilitate a formulelor/ideilor ofensive…Sper să-i mulțumim pe suporterii ploieșteni…Rezultatul înseamnă enorm pentru moralul jucătorilor, care pot conștientiza, astfel, că au potențial, că au perspective, că echipa se poate relansa…”
DANIEL OPRIȚA: „Sunt fericit pentru joc și scor…Dl Mulțescu ne-a motivat, ne-a redat încrederea în noi, individual și la nivelul echipei, iar acest aspect a fost decisiv, dincolo de diferența indicată de tabelă” (sursa: Digisport.ro)

MARIUS SUMUDICA: " A fost un joc în care n-am meritat nimic, cu două reprize diametral opuse. În prima repriză am ţinut jocul departe de poarta noastră şi am ratat o mare ocazie prin Ilijoski. În repriza a doua n-am mai avut aceeaşi reacţie ca în jocurile cu Vaslui şi Rapid şi n-am reuşit nimic. Ăştia suntem, dacă nu ştii să gestionezi entuziasmul după victoriile cu doi adversari puternici, pierzi. Petrolul a fost peste noi în partea secundă şi a meritat victoria. Nu m-au surprins cu nimic, ştiam că vor forţa victoria şi vor juca cu două vârfuri. Noi n-am ştiut să gestionăm şi am făcut greşeli impardonabile. Dacă luăm în considerare suporterii şi stadionul, Petrolul n-ar trebui să retrogradeze. Îi felicit, chiar dacă cei din tribună scandează la adresa mea ce scandează". (sursa:prosport.ro)


Caseta Tehnica:
PETROLUL: Hamutovski – Străuţ, Melinte, Bikana, Ben Djemia, Opriţa, Boudjemaa, Mustivar, Stoimirovici, Hamza, Zerka
 Rezerve: Valincius, M. Tudor, Dina, Osiako, V, Negru, Fl. Dumitru, Linares
Antrenor: Gheorghe Mulţescu


BRAȘOV: Felgueiras – Ciupe, Majernik, Munteanu, Cr. Ionescu, Velayos, Viveiros, Dias, Distefano, Buga, Ilijoski
 Rezerve: Godinho, Hadnagy, Moutinho, Udoji, Olariu, Enceanu, Machado Antrenor: Marius Şumudică

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.