marți, 13 martie 2012

Monsef Zerka a semnat cu Petrolul Ploiesti

foto:fcpetrolul.ro
*Fotbalistul Monsef Zerka a semnat, astăzi, un angajament cu FC Petrolul Ploieşti, valabil până la finalul actualei stagiuni. În vârstă de 30 de ani, Zerka are dublă cetăţenie, franceză şi marocană, iar în cariera sa a mai evoluat la AS Nancy, FC Nantes, Iraklis Salonic şi, ultima dată, la New England Revolution. El va avea drept de joc începând de la partida din etapa următoare, cu “U” Cluj.
Pe de altă parte, FC Petrolul Ploieşti nu a ajuns la un acord cu fundaşul stânga Assimiou Toure, transferul fotbalistului togolez nemaifiind, astfel, de actualitate.


*La antrenamentele petroliştilor participă şi atacantul Fred Benson (27 ani). Fotbalist cu dublă cetăţenie, ghaneză şi olandeză, Benson a jucat la Vitesse Arnhem (2004-2007), RKC Waalwijk (2007-2001), Shandong Luneng (2010) şi, în sezonul de toamnă, la Lechia Gdansk. În 2006, Benson a făcut parte din selecţionata U21 a Olandei, ce a câştigat titlul european, la turneul final disputat în Portugalia. El va fi testat de către Valeriu Răchită, înaintea de a se lua o decizie în privinţa unui eventual transfer.

sursa:fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.