miercuri, 28 martie 2012

Gheorghe Mulțescu, noul antrenor al Petrolului !!

Update: 

Gigi Mulţescu, noul antrenor al Petrolului? „În proporţie de 99%, ne-am înţeles!”

sursa foto:e-stireazilei.ro

 Căutările lui Vivi Răchită pentru… a-şi găsi un înlocuitor par să se apropie de final, varianta aleasă fiind Gheorghe Mulţescu. Tehnicianul urmează să ajungă la Ploieşti în această după-amiază, dar spune că, în urma discuţiilor preliminare purtate aseară cu managerul Petrolului, „în proporţie de 99%, ne-am înţeles”. Interesant este că Mulţescu tocmai o preluase, săptămâna trecută, pe Delta Tulcea, cu care a şi câştigat un meci important, sâmbătă, la Iaşi, dar spune că se afla în pragul despărţirii de divizionara secundă: „Ca să vedeţi cum se leagă lucrurile, ieri după-amiază m-am certat cu unele persoane din conducerea Deltei, pentru că nu ştiu ce vor ei acolo, şi eram ca şi plecat de la Tulcea. Iar seara m-a sunat Vivi Răchită şi mi-a făcut propunerea de a veni la Petrolul. Am discutat câteva detalii şi acum mă aflu în drum spre Ploieşti, pentru a finaliza tratativele”.

Gigi Mulţescu va veni împreună cu preparatorul fizic turc Yuksel Yesilova şi e posibil să-şi aducă şi un alt antrenor secund, în funcţie de cum vor decurge negocierile de astăzi. Cât priveşte situaţia Petrolului şi şansele de a salva echipa de la retrogradare, tehnicianul spune că „la ce este în acest moment în Liga I, oricine poate bate pe oricine, aşa că nu văd de ce nu am avea şanse să câştigăm puncte şi să ne salvăm”. Mulţescu va semna, se pare, un contract valabil doar până la vară, cu obiectiv evitarea retrogradării, de îndeplinirea căruia depinde şi prelungirea colaborării.
Gheorghe Mulţescu a mai antrenat-o pe Petrolul în 2003-2004, imediat după acea fuziune cu cântec, echipa disputându-şi meciurile pe stadionul „Astra”. Tehnicianul nu a vorbit despre valoarea contractului, singurul reper financiar fiind legat de un zvon conform căruia, lui Mircea Rednic, care a refuzat propunerea lui Răchită, i s-ar fi oferit 120.000 de euro până la vară, plus încă 100.000 dacă salvează echipa.(sursa: Daniel Cosarek, fairplaydeprahova.ro)

Gheorghe Mulțescu va fi noul antrenor al Petrolului Ploiești! Acesta și-a dat acordul de principiu pentru a antrena echipa fanion a orașului, urmând sa fie prezentat astăzi și jucătorilor. Primul meci pentru Mulțescu ca antrenor al Petrolului va fi cel cu Brașovul, decisiv pentru ca lupii galbeni să mai păstreze șanse, măcar teoretice, de salvare de la retrogradare. Înainte de a-l contacta pe Mulțescu, oficialii clubului Petrolul au fost refuzați de Viorel Hizo și Mircea Rednic.

sursa:observatorulph.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.