duminică, 12 februarie 2012

FC Petrolul Ploiesti - Litex Lovech 1-2 (1-1)

Bis Mathlouthi!!!
 
sursa foto:fcpetrolul.ro
Update: „Lupii” au început cu „handicap” întâlnirea disputată la Rixos Complex, pentru că, după doar cinci minute de joc, jucătorii lui Hristo Stoichikov reuşeau să deschidă scorul, Kostadinov înscriind cu un şut de la 16 metri, poziţie centrală, expediat în stânga lui Gritti, rămas fără replică. Petrolul a echilibrat repede situaţia, franco-tunisianul Ali Mathlouthi (21) trimiţând de la 12-13 metri, lateral dreapta, la colţul lung, după un corner executat de pe partea opusă. Tot Mathlouthi putea să-şi aducă echipa în avantaj, chiar înainte de pauză, atunci când a şutat din marginea careului mare, însă Aleksandrov a reuşit să respingă de sub transversală.
După reluare, Roman (50) l-a întins pe Aleksandrov cu un şut expediat de la 22 de metri, iar petroliştii au continuat să fie mai periculoşi, având de partea lor posesia balonului şi o evidentă dominare teritorială. Buhuşi, Neagu, Dina sau Roman n-au izbutit, însă, să fructifice şansele apărute şi, contrar cursului jocului, Litex a reuşit să înscrie, după un penalty comis de Bikana şi transformat de către Tsvetkov (77). 2-1 a fost şi scorul final al întâlnirii, Petrolul suferind, astfel, cea de-a treia înfrângere din acest turneu de pregătire. Marţi, cu o zi înainte de plecarea spre casă, „găzarii” vor susţine ultimul test, în compania divizionarei secunde Chindia Târgovişte.

FC Petrolul – Litex Lovech 1-2 (1-1)
Marcatori: Mathlouthi (21)/Kostadinov (5), Tsvetkov (77, pen.).
Petrolul: Gritti (46 Povilas) – Străuţ (46 Buleică), Melinte (66 Tudor), Bikana, Stoica (46 Ben Djemia) – Negru (46 Enescu), Mustivar (66 Bărbulescu) – Opriţa (46 Neagu), Boudjemaa (46 Buhuşi), Dumitru (46 Roman) – Mathlouthi (46 Dina). Antrenor: Valeriu Răchită
Litex: Aleksandrov – Dinchev, I. Milanov, Boudurov, Bozhikov – Vajushi, Tsvetkov, Josse, Tsvetanov – Kostadinov, Todorov. Au mai jucat: Nikolov, Runenov, N. Kolev, Zdravchev. Antrenor: Hristo Stoichikov.

sursa: fcpetrolul.ro

FC Petrolul Ploiesti a pierdut in aceasta seara cu scorul de 2-1, partida amicala disputata impotriva bulgarilor de la Litex Lovech, echipa aflata pe locul  7 in prima liga de la sud de Dunare. Scorul l au deschis bulgarii in minutul 7, acesta pastrandu se doar pana in minutul 30 atunci cand pentru petrolisti a egalat noua vedeta din cadrul echipei si anume franco-tunisianul  Ali Mathlouthi aflat in probe la Belek cu echipa petrolista. Sa speram ca va semna cu noi eu unul mi l doresc din toata inima,desi se aude ca daca vor fi ceva probleme acelea vor fi de natura financiara , mai exact un salariu foarte ridicat.Cu toate astea eu imi doresc ca Petrolul sa i poata satisface doleantele. Ramane de vazut!
Astfel la pauza scorul a fost egal 1-1, rezultatul final fiind decis in minutul 80 atunci cand dintr un penalty bulgarii au consfintit rezultatul final de 2-1.
Din cate se pare petrolistii au controlat meciul si au ratat ocazii cu frenezie.Imediat cum voi avea caseta tehnica a meciului o sa revin cu detalii .




2 comentarii:

  1. Promptitudine ca de obicei.
    Rezultatul conteaza mai putin. Am pierdut un amical, dar am castigat o vedeta - Ali.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa sa fie Cristi! sa te auda Dumnezeu si sa fie al nostru intrutotu, adica sa l cumpere mai repede sa nu ni-l fure cineva. acum totu depinde de negocierile intre el si club, asa cum am spus si mai devreme sa se faca tot posibilul sa i se indeplineasca solicitarile financiare. sper sa lase si de la el si sa nu fie cereri exagerate, ci adaptate la Romania!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.