joi, 9 februarie 2012

2 Malluri Noi isi vor face aparitia anul acesta in Ploiesti

Site-ul oficial al companiei Afi Europe, dezvoltatorul mall-ului Afi Ploieşti, a cărui construcţie a început pe terenul fostei uzine Flacăra, din estul municipiului a publicat noi imagini cu modul în care va arăta atât mall-ul, cât şi amenajarea peisagistică, rutieră şi de urbanism din zonă. De remarcat este faptul că pe tronsonul dintre viitorul mall şi Artsani pârâul Dâmbu va fi canalizat în subteran, urmând ca deasupra sa fie amenajate căi de acces, spaţii verzi şi locuri de parcare. Totodată, va fi reconfigurat şi sensul giratoriu din zonă. Afi Ploieşti va fi inaugurat la finele acestui an.
 Afi Ploieşti - primul mall din municipiu va fi deschis, cel mai probabil, până la finele anului 2012. Mall-ul se va construi pe terenul fostei uzine "Flacăra". Proiectul va include o suprafaţă totală închiriabilă de 26.000 metri pătraţi distribuită pe două etaje şi 900 de locuri de parcare. La parterul centrului comercial se vor afla mai multe ancore importante precum hipermarketul Cora, dar şi retaileri de haine şi electronice, în timp ce la primul etaj vizitatorii vor putea găsi magazine aparţinând celor mai mari jucători internaţionali din industria modei, prezenţi şi în România.


Ploiesti Shopping City gata in 9 luni. Vom avea cel mai mare cinematograf, dupa Bucuresti

Ploiesti Shopping City se va deschide in luna noiembrie a acestui an.
 New Europe Property Investments (NEPI) si Carrefour Ploiesti au anuntat ca deschiderea mall-ului de langa Carrefour Ploiesti este programata in luna noiembrie.
Pana in momentul de fata din suprafata mall-ului a fost dat spre inchiriere peste 50%. Constructia mall-ului de langa Carrefour Ploiesti a fost aprobata in luna noiembrie 2011, iar luna imediat urmatoare au inceput lucrarile.
Proprietarii mall-ului au semnat deja contracte cu Cinema City, Zara, Pull and Bear, Berska, Oysho, Sephora, Massimo Dutti, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Be In Time,  Mohito, Altex, Noriel si Gymboland, potrivit Adevarul.

   Sud-africanii de la NEPI vor construi alături de Carrefour un mall de 50.000 mp în Ploieşti

 Fondul sud-african de investiţii NEPI, cel mai activ cumpărător de active imobiliare pe piaţa locală în ultimii doi ani, va construi alături de grupul francez Carrefour un centru comecial cu o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi în Ploieşti, în imediata vecinătate a hipermarketului Carrefour, situat la ieşirea din Ploieşti spre Braşov.

 

"Am cumpărat un teren în dreapta magazinului Carrefour din Ploieşti şi am agreat principiile cu cei de la Carrefour Property pentru dezvoltarea unui centru comercial cu o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi, incluzând actualul spaţiu deţinut de Carrefour.

În următoarele săptămâni vom începe procesul de autorizare şi mai mult ca sigur vom începe lucrările în acest an", a declarat pentru ZF Martin Slabbert, managing director al NEPI.
                                           Multiplex Cinema City cu 12 săli în Ploieşti. 

 

Cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului, la Ploiesti

 Multiplexul se va deschide în incinta mall-ului NEPI, care se construieşte în municipiu, în imediata vecinătate a hypermarketului Carrefour. Cinema City Romania SRL va închiria în incinta mall-ului o suprafaţă de 3.400 metri pătraţi. Centrul comercial va gazdui  cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului, cu 12 sali de proiectie, al carui operator va fi Cinema City.

sursa: gazetaph.ro si  zf.ro





 
                                                                                                                      

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.