joi, 14 februarie 2013

FC Petrolul Ploiesti a remizat in aceasta seara  cu scorul de 1-1 in partida amicala disputata impotriva bulgarilor de la Litex Lovech, echipa aflata pe locul  3 in prima liga de la sud de Dunare. Partida s-a disputat la baza Kremlin din statiunea Lara.
Petrolul a inceput partida in formula : Bornescu - Alcenat, Neag, Yamissi, Grecu - Hoban, Mustivar - Muscalu, Sauvadet, Grozav - Bokila.
Ca si in partidele precedente lupii au scos primii mingea din poarta, astfel in minutul 24 Milanov ramas singur in 8 metri lateral stanga a indeplinit o simpla formalitate trimitand simplu pe langa Bornescu.
Bulgarii au avut avantaj pe tabela decat 3 minute pentru ca Hoban (27) a restabilit egalitatea cu un sut de la 10 metri, lateral dreapta direct in coltul scurt a lui Ilko Pirgov.
Pana la pauza lupii au trecut de doua ori pe langa majorarea scorului, prima data prin Sauvadet (35) care a fost deposedat in extremis , dupa ce scapase singur spre poarta bulgarilor si a doua oara prin Bokila (38) care a ratat din 8 metri o centrare venita de pe  dreapta de la Alcenat.
Dupa pauza , meciul a fost unul echilibrat , singura faza care a iesit in evidenta fiind ocazia lui Younes (63) care ramas singur cu portarul nu a facut altceva decat sa-l ia la tinta.

Declaratie Contra:  “Am întâlnit un adversar valoros şi pot să spun că am efectuat un antrenament solicitant. Echipa creşte de la meci la meci, se vede o atitudine foarte bună şi cred că suntem pe drumul cel bun. Mai avem de disputat un meci, cu Steaua Roşie Belgrad, şi aştept să avem, la fel, dăruire şi agresivitate în joc.”

Caseta tehnica: Petrolul Ploiesti - Litex Lovech 1-1(1-1) 
 Marcatori: Hoban (27)/Milanov (24).

Petrolul Ploiesti: Bornescu (Hamutovski '77) - Alcenat (Achim '75), Neag (Geraldo '46), Yamissi (Naziri '75), Grecu (Guilherme '75) - Hoban (Romario '75), Mustivar (Cristescu '71) - Muscalu (Renan Silva '61), Sauvadet (Morar '59), Grozav (Marinescu '46) - Bokila (Hamza '46).
 Antrenor:Cosmin Contra

Litex Lovech: Ilko Pirgov -Cyril Dinchev, Anton Nedyalkov, Emil Grozev, Nicolae Bodurov - Junior,  Armando Vayushi, Tommy Kostadinov, Georgi Milanov - Rumen Rumenov, Alexander Tsvetkov.
Antrenor:Hristo Stoichkov


Ultimul meci amical al Petrolului în cantonamentul din Turcia va avea loc duminică, de la ora 19.00, împotriva formaţiei sârbe Steaua Roşie Belgrad.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.