duminică, 17 februarie 2013

In cursul acestei seri cotidianul Telegrama ne anunta ca internationalul bolivian  Gualberto Mojica, a ajuns in cantonamentul lupilor, el reprezentand astfel ultima certitudine in materie de transferuri pe care lupii se vor putea baza din acest retur.
Acelasi cotidian noteaza ca Mojica, ajuns în Antalya după aproape o zi și o noapte de călătorie prin aer - fotbalistul plecând din aeroportul "Viru Viru" din Santa Cruz de la Sierra până la Sao Paulo și de acolo spre Antalya via Istanbul - jolly-jokerul de bandă dreaptă a "aterizat" direct în pat, părăsindu-l după un somn adânc direct pentru a servi dejunul. Mojica a semnat, în cursul zilei de astăzi, contractul cu FC Petrolul Ploieşti, angajamentul urmând să se întindă pe durata unui an şi jumătate.
Tinand cont de oboseala acumalata in urma calatoriei, mai mult ca sigur Mojica va fi menajat de catre antrenorul lupilor, Cosmin Contra in partida din aceasta seara pe care lupii o vor sustine in compania sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad. Antrenorul a oferit si o declaratie in acest sens pentru Telegrama: "Nu vreau să pățească cine știe ce și să nu-l avem apt pentru retur! În fond, habar nu am care este timpul lui de recuperare după această călătorie epuizantă și chiar n-aș vrea să-l dau peste cap! Copilul este pregătit, asta este tot ce pot să spun, la ei campionatul fiind în plină desfășurare! Rămâne să vedem dacă se recuperează fizic după atâta zbor!" a încheiat aseară Contra.
foto:fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.