sâmbătă, 2 februarie 2013

Infrangere la scor de neprezentare !!
Petrolul a suferit azi a doua infrangere drastica in primul stagiu de pregatire din Antalya. Gazarii au intalnit astazi in complexul “Susesi” din Belek, pe prim divizionarii chinezi de la Shandong Luneng, formatie antrenata de sarbul Radomir Antic fostul  antrenor a lui Cosmin Contra, in era Atletico Madrid.
Petrolul Ploiesti a inceput meciul in formula Povilas - Alcenat, Geraldo(min.33 Neag), Yamissi, Grecu - Hoban, Marinescu - Boudjemaa, Cristescu, Guilherme - Younes. In prima repriza singura ocazie notabila a petrolistilor a fost cea din minutul 21 atunci cand Hamza Younes scapat pe partea stanga a incercat cu un sut de la 14 metri, mingea trecand peste transversala. Apoi au urmat ratarile uriase ale asiaticilor, in min 35 , ocazie mare pentru Shandong,  Antar sutand puternic de la 25 de metri, mingea lovind  transversala, pentru ca  7 minute mai tarziu, Wang Yong in urma unei  lovituri libere, de la 18 metri, sa-l intinda serios pe  Povilas pana aproape de radacina barelor.

In a doua repriza Contra a trimis in teren urmatoarea formula: Hamutovski - Achim, Neag, Yamissi, Guilherme - Mustivar, Romario - Boudjemaa, Renan, Marinescu - H. Lopez.
Dupa pauza , ostilitatile partidei au curs intr-o singura directie. Astfel in numai 12 minute chinezii le turnau plumb in picioare gazarilor. Scorul a fost deschis in min. 53 de catre brazilianul Gilberto la capatul unei faze confuze in careul petrolist. Acelasi Gilberto avea sa reuseasca dubla 4 minute mai tarziu (min 57) la capatul unui contraatac scoala, invingandu-l cu lejeritate din 4 metri pe nefericitul Hamutovski.
In miunutul 80 al partidei lupii puteau reduce din handicap, la capatul unei curse solitare a lui Renan, dar acesta nu a facut decat sa-l ia la tinta pe portarul asiaticilor. Si cum in fotbal ocaziile se razbuna, cu 3 minute inainte de final (min.87) Zhang Chi inscrie cu un sut de la 14 metri, lateral dreapta, la coltul lung stabilind scorul final si de neprezentare al partidei.
In partida de azi Contra a testat un atacant guatemalez pe numele sau Henry Lopez(foto). In varsta de 20 de ani el joaca pentru brazilienii  de la  Esporte Clube Noreste, team de ligă secundă din Țara Cafelei.
Dupa primul stagiu din Antalya si 3 meciuri disputate bilantul petrolistilor arata putin ingrijorator, asta tinand cont de faptul ca si adversarii au fost unii modesti. Din 3 meciuri jucate lupii au reusit sa invinga doar odata , in celelalte doua pierzand fara drept de apel.(6 goluri primite si doar 2 goluri marcate)
Petrolul - Qabala 0-2
Petrolul - PFK Simurq 2-1
Petrolul - Shandong Luneng 0-3
Altfel, petrolistii vor ajunge maine seara acasa, insa nu pentru multa vreme, "lupii" urmand a pleca din nou spre Turcia, miercuri, pentru a doua perioada de pregatire, unde vor intalni adversari mult mai bine cotati precum Maribor, Steaua Rosie Belgrad sau bulgarii de la Litex Lovech.

foto:dolcesport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.