marți, 15 ianuarie 2013

Lupii isi arata cu adevarat coltii in 2013!
Dupa legitimarea oficiala a celor doi brazilieni , Renan Silva si Romario Santos Pires, Petrolul anunta prin vocea ofiterului sau de presa Ionut Pana, in articolul sau din Republicanul ca transferurile nu se opresc aici.
Astfel, in cursul zilei de maine, odata cu reunirea Petrolului este asteptat un alt jucator, de data aceasta un francez, pe numele sau Florent Sauvadet. De precizat ca acest jucator va veni sa sustina probe de joc, siteul transfermarkt.co.uk aratandu-ne ca acesta nu mai are niciun fel de angajament din luna iulie a anului trecut, decizia finala cu privire la un eventual transfer al  sau apartinand  lui Cosmin Contra.
Florent Sauvadet, este mijlocaş ofensiv, 1.77m inaltime , nascut pe 31.01.1989 si a evoluat ultima dată la divizionara secundă Clermont, pentru care a bifat 32 de meciuri şi un gol marcat în Liga a II-a franceză. Are o cota de piata de 200.000 de euro conform transfermarkt.co.uk
Tot Republicanul ne informeaza ca mijlocasul francez trebuia sa soseasca in Romania inca de aseara, dar datorita vremii neprielnice acesta a fost blocat pe aeroport, decalandu-si astfel cu cateva ore sosirea in tara, el fiind asteptat cel mai probabil direct la Izvorani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.