duminică, 1 iulie 2012

Ceea ce parea a fi doar o chestiune de zile, si anume inregimentarea lui Patrick Osiako pe o perioada de inca doi ani in randul Lupilor Galbeni s-a lamurit in urma cu cateva minute pe contul personal de facebook a internationalului kenyan. El a postat mai devreme urmatorul mesaj pentru fanii ploiesteni: " Thnx for all supporters of Petrolul ur so nice n kind to me tha tym I was in ploiesti ..I stil love petrolul in my heart..I hop to see u again in future..byeeee". 
Desi conducerea clubului ploiestean prin vocea lui Andi Crangu il dadea in proportie de 90% transferat pe inca doua sezoane , internationalul kenyan a concluzionat la intrebarea pe care i am adresat-o personal cu privire la esecul transferului sau si a sosirii sale in cantonamentul din Austria : "I give them nice offer but they are not so serious they forget early wat I did ..i think I'm not comin". Cu alte cuvinte se pare ca transferul sau nu a picat din cauza anumitor neintelegeri cu impresarul sau ci a nerespectarii intelegerii din partea clubului  cu privire la oferta initiala referitoare la  partea financiara care facea obiectul noului sau contract.
Tin sa i multumesc personal in numele meu si al tuturor suporterilor "Lupilor Galbeni" pentru contributia adusa in mentinerea in primul esalon a echipei noastre si sa i urez mult noroc in cariera sa si la noua sa echipa! Sincer, raman la parerea ca Mustivar-Osiako formau cel mai bun cuplu de mijlocasi la inchidere din tara, si ca era intradevar un adevarat castig pentru Petrolul sa reuseasca aducerea inapoi a internationalului kenyan.
Respect Osiako!