marți, 3 iulie 2012

Final cu emotii pentru Petrolul! Petrolul - SV Seekirchen 4-3 (2-0)

Petrolul Ploieşti a învins greu echipa din liga regională austriacă SV Seekirchen, scor 4-3.

sursa foto:dolcesport

 Petroliştii au condus cu 3-0 şi cu 4-2, dar au reuşit finalmente să se impună abia la limită, 4-3. Pentru noi au marcat Gicu Grozav şi Mihai Roman ll, ambii cu cîte o ”dublă” pe repriză, în minutele 7, 30, respectiv 65, 83.

Declaratii dupa meci 

Daniel Oprita:" "Suntem la început, azi a fost un meci de pregătire, dar a contat să fie un antrenament bun. Trebuie să ne obişnuim unii cu alţii, pentru că suntem de la echipe diferite. A fost un joc de pregătire, dar sper să nu se întâmple la meciurile oficiale aşa ceva. Obiectivul nostru este îndrăznet, realizabil, dar sunt multe echipe cu care ne batem".

Cristescu: "Am rămas plăcut surprins de fanii prezenţi aici. Ştim că Petrolul are unii dintre cei mai fanatici suporteri din ţară. Ne bucură prezenţa lor aici. Ne propunem să o luăm pas cu pas, sperăm că vom reuşi cu fiecare etapă ce ne-am propus".

Mircea Rednic:  "Sunt mulţumit după 3 săptămâni şi jumătate. A fost un meci bun, cu multe ocazii, dar avem probleme în apărare. De asta sunt bune meciurile de pregătire. Nu sunt normale căderile astea. S-a văzut o diferenţă între prima şi a doua repriză. Sunt obosiţi toţi jucătorii, dar vor fi odihniţi la startul sezonului. Nu sunt mulţumit pe zona centrală a apărării, de aceea vom mai aduce jucători. Nu mai există două grupuri, toţi fotbaliştii joacă la Petrolul acum".

  Antrenorul Mircea Rednic a mizat la start pe Valincius - Achim, Galamaz,  Bikana, Guilherme - Mustivar - Cojocnean, Cristescu, Cristea, Opriţa - Grozav.  

Dupa pauza au intrat urmatorii jucatori: Grecu , Marinescu, Hoban, M.Roman , Jean Sony Alcenat , Hamza Younes, Bornescu si Hamutovski.

 Următorul test al Petrolului va fi cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta, pe 6 iulie, de la ora 18.00 in direct la Dolce Sport