vineri, 1 iunie 2012


Astazi dupa prima conferinta oficiala a lui Mircea Rednic in calitate de antrenor principal pe banca Petrolului Ploiesti mi-a parvenit o informatie conform careia sedinta Consiliului Local Ploiesti care ar fi trebuit sa aibe loc incepand cu orele 14.00 la sediul RATP Ploiesti care privea acordul dintre SC FC Petrolul si Primarie a fost amanata.
Ca sa intelegeti mai bine, aceasta sedinta avea rolul sa treaca societatea "SC FC PETROLUL"  catre "Hale si Piete", pentru a consfinti astfel odata pentru totdeauna trecerea de la fostii actionari in speta Luca , Bercea &CO.Cu alte cuvinte atata timp cat societatea nu face trecerea catre Hale si Piete, nici Dan Capra, Florian Walter sau oricine altcineva nu o pot prelua.
Acesta ar fi si unul din motive sau motivul principal  pentru care contractele cu jucatorii de la "U" Cluj nu au fost prezentate oficial.
Din aceleasi surse mi s-a spus ca saptamana viitoare se va intruni Consiliul Local  intr-o sedinta extraordinara special pentru aceasta problema. Chestia este ca ni se spusese public, oficial de catre conducerea clubului cum ca, contractele jucatorilor veniti pe filiera Cluj au fost semnate. DA! perfect adevarat , numai ca se pare contractele  nu au fost si inregistrate la Liga Profesionista!!!
De ce? Motivul ar fi acela ca daca le-ar inregistra acum, jucatorii vor deveni automat sub contract cu SC FC Petrolul Ploiesti si in cazul  in care "Hale si Piete" ar vinde societatea catre oricine altcineva , Florian Walter, Dan Capra ar ramane fara jucatori. Deci un risc enorm, pentru ei si de aceea s-a impus o astfel de masura de precautie.Totodata, s-a afirmat oficial ca Dan Capra este actionarul unic al SC FC Petrolul Ploiesti incepand cu joia trecuta, afirmandu-se ca toate actele care sa certifice aceste lucruri au fost gata fix acum o saptamana. 
Ciudat este ca din aceeasi sursa se precizeaza cum ca pe ordinea de zi a sedintei care trebuia sa aibe loc astazi era trecut la unul din puncte trecerea SC FC PETROLUL apartinand lui Luca&Co catre Hale si Piete!!!
Altfel, in mod normal saptamana viitoare in sedinta extraordinara ar trebui sa se voteze perfectarea actelor si trecerea societatii, clubului catre Hale si Piete, care la randul sau  il va vinde  cel mai probabil a doua zi catre Dan Capra , eventual Florian Walter.
Vestea buna este ca Petrolul Ploiesti va avea acelasi obiectiv declarat si azi la conferinta de presa a lui Mircea Rednic. Si totusi care a fost motivul de s-a amanat astazi sedinta Consiliului Local? Raspunsul nu a intarziat sa apara, sursa blogului meu afirmand ca motivul de a se amana a fost lipsa unei hartii oficiale din partea C.A. (consiliul de administratie) al clubului ca e de acord cu trecerea clubului in patrimoniul Hale si Piete.
Neglijenta, neprofesionalism sau...rea intentie? 

La inchiderea acestui articol  mi-a sosit si aceasta informatie care ramane sa fie sau nu confirmata oficial din cadrul clubului cum ca luni 04.06.2012 la ora 12, la stadionul Ilie Oana va avea loc o intalnire pentru lamurirea suporterilor cu privire la situatia echipei!



Sa auzim de bine si Forzza Gazarii!!!