luni, 11 iunie 2012

EUROPEtrolul s-a reunit intr-o atmosfera europeana!


sursa foto:fcpetrolul.ro
Cu circa 1500 de oameni prezenţi, în această seară, în tribunele arenei „Ilie Oană”, FC Petrolul a început pregătirile pentru noul campionat, într-o formulă total schimbată faţă de sezonul precedent. La primul apel al antrenorului Mircea Rednic, ajutat de „secunzii” Mihai Teja şi Florin Tene, şi de preparatorul fizic Giovanni Melchiore, au răspuns Mircea Bornescu, Vasili Hamutovski, Valincius Povilas, Iulius Oprea (portari), Sebastian Achim, George Galamaz, Lukasz Szukala, Constantin Grecu, Dorinel Popa, Ovidiu Hoban, Laurenţiu Marinescu, Adrian Cristea, Marian Cristescu, Ionuţ Neag, Guilherme Haubert Sitya, Alexandru Buhuşi, Soni Mustivar, Daniel Opriţa şi Mihai Roman. De mâine, la antrenamente va participa şi Vlad Morar, în vreme ce Hamza Younes este aşteptat să sosească miercuri, Damien Boudjemaa două zile mai târziu, iar Nwakaeme Tony şi Gicu Grozav au fost învoiţi până sâmbătă, respectiv lunea viitoare. În schimb, deşi trebuia să ajungă la reunirea lotului, fundaşul camerunez Vincent Bikana a lipsit nemotivat.
Petroliştii vor efectua, miercuri dimineaţă, vizita medicală, iar de joi vor intra în cantonament, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, stagiul centralizat urmând să se întindă până pe 26 iunie, Mircea Rednic dorindu-şi ca, în această perioadă, echipa sa să suţină cel puţin un meci de verificare.

 Declaratii la cald
Adrian Cristea: " Sunt incantat ca am semnat cu Petrolul Ploiesti si voi da tot ce pot sa ajut echipa sa-si atinga obiectivul. Stadionul este superb, dupa parerea mea este cel mai frumos stadion din Romania, dupa National Arena. Pentru un stadion din Romania, de Liga 1 este un stadion perfect. Daca nu credeam in acest proiect nu veneam la Ploiesti. Atmosfera creata de fani este impresionanta".

Daniel Oprita:"Suntem cu totul alta echipa , cu un lot cu multi jucatori valorosi, de data aceasta nu vom mai fi o echipa care sa aiba ca obiectiv salvarea de la retrogradare, ci vom face tot ce ne sta in putinta sa prindem un loc de cupe europene. Ma inteleg bine cu toti colegii, sunt jucatori foarte valorosi care au jucat la echipe importante in liga 1, cu unii dintre ei chiar am jucat impreuna. "

Mircea Rednic: "Ce pot sa spun? Sincer, nu prea am cuvinte, am peste 30 de ani de activitate in fotbal dar rar mi-a fost dat sa vad o asa atmosfera si sustinere! Stiam ca fanii ploiesteni sunt entuziasti , dar nici de aceasta maniera! Sa vii la un antrenament in numar de peste 1000 -1500 de oameni asta spune multe...sunt echipe de liga 1 care joaca meciuri oficiale in campionat si n-au audienta asta! Un lucru este cert: acesti suporteri ne obliga sa tragem tare , sa muncim, sa luptam sa ne indeplinim obiectivul si sa incercam sa fim la fel de buni cum sunt ei..daca nu chiar mai buni!
Vor mai veni jucatori in probe pe care o sa vreau sa-i vad la lucru si suntem in discutii avansate cu 3 jucatori , toti trei de care va zic sunt jucatori care nu au mai activat in Liga 1!"