miercuri, 16 mai 2012

Transfer cu 15 jucători! Walter şi-a făcut bagajele pentru Ploieşti




15 milioane de euro a investit Walter de cînd a preluat Universitatea

Walter şi-a făcut bagajele pentru Ploieşti. Niculescu e tentat să rămînă la Cluj.
Florian Walter s-a decis să părăsească U Cluj la finalul campionatului. Destinaţia? Petrolul Ploieşti, grupare preluată în februarie de unul dintre apropiaţii săi, omul de afaceri Daniel Capră. Vestea că Walter va abandona investiţia de la Cluj nu mai e o noutate pentru nimeni din vestiarul Universităţii.
Elevii lui Niculescu au fost mai interesaţi în ultima perioadă de rezultatele Petrolului, în încercarea de a se salva de la retrogradare, decît de parcursul propriei echipe. În pauza meciului de la Galaţi, finanţatorul "şepcilor roşii" a intrat în vestiar, unde le-a reproşat jucătorilor lipsa de implicare: "Aţi aflat că plec şi nu mai jucaţi deloc?! Vreau să văd atitudine orice s-ar întîmpla în viitor, nu accept delăsarea!".
Walter va muta la Ploieşti mai mult de jumătate din lotul cu care U a abordat această stagiune şi va încerca ulterior să recupereze o parte din investiţia de la Cluj. Fostul acţionar al lui Dinamo nu mai vrea să aştepte alegerile locale, pentru a vedea dacă autorităţile locale sînt dispuse să-l sprijine. El a preluat Universitatea în august 2009 cu promisiuni ferme pentru contracte şi servicii în oraş.
Supriza ar putea veni de la Claudiu Niculescu. Actualul antrenor nu pare convins să plece la Ploieşti. "Are o imagine, s-a ataşat de mulţi dintre fanii lui «U» şi nu îşi doreşte o astfel de ieşire din scenă", au explicat apropiaţi ai tehnicianului. Clau-gol îşi doreşte să rămînă la Cluj, dar totul depinde de structura noului acţionariat.
15 milioane de euro a investit Walter de cînd a preluat Universitatea
"Walter m-a sunat înainte să vină Mulţescu, ca să-mi propună să merg antrenor la Petrolul. Am refuzat, iar după o săptămînă a venit oferta CFR-ului" (Ioan Andone, antrenor CFR)

sursa:gsp.ro