marți, 8 mai 2012

Pentru a lamuri incertitudinile si situatia confuza a suporterilor FCP cu privire la Hamza Younes si a celorlalte vedete din cadrul echipei am creat acest articol.

Aseara, in cadrul emisiunii Presing difuzata de postul Prahova TV,presedintele clubului Petrolul Ploiesti,  Andi Crangu a intervenit telefonic pentru a clarifica situatia contractuala a jucatorilor de la FCP printre care , unul dintre cele mai importante si de interes contracte fiind al vedetei echipei Hamza Younes.
Astfel, Andi Crangu spune despre "Hamza Younes ca are contract cu Petrolul Ploiesti pana in luna iunie cu clauza daca platim 150.000 de euro devine automat jucatorul nostru pe inca 3 ani."
Totodata, presedintele Petrolului a dezvaluit ca a luat masa cu toti jucatorii vorbitori de limba franceza din cadrul echipei , cei care au contracte pana in luna iunie si aici ne referim la Hamza Younes, Monsef Zerka, Selim Ben Djemia  intalnire prin care cei enumerati mai sus si-au exprimat express dorinta sa continuie alaturi de Petrolul Ploiesti. Cu alte cuvinte, nu numai contractul ii obliga, ci chiar jucatorii isi doresc din suflet sa ramana si din vara alaturi de noi, cerand imperativ sa le activam clauza de cumparare.
Andi Crangu asteapta sfarsitul acestor 4 etape ramase de disputat prin care sa se rezolve si matematic salvarea Petrolului, dand asigurari tuturor suporterilor petrolisti ca acesti jucatori de valoare vor ramane la Petrolul. Salariile acestora vor fi de asemenea renegociate , in prezent fiind niste salarii mai mult decat decente, un exemplu si cel mai elocvent fiind salariul lui Hamza Younes care castiga acum doar 5000 de euro pe luna.
Intrebat de moderatorul emisiunii daca sunt bani pentru acesti jucatori de valoare, pentru a-i putea pastra si din vara, daca finantatorul este dispus pentru a le satisface pretentiile financiare presedintele Petrolului a dat asigurari de 100% ca sunt banii necesari pentru a-i inregimenta din vara.
Mai mult de atat pe langa banii necesari pastrarii actualilor jucatori de valoare, Andi Crangu a mai dezvaluit ca din vara la Ploiesti vor mai sosi si alti jucatori la fel de valorosi pentru a forma la Petrolul o echipa de invidiat ,demna de cupele europene.

Asa sa ne-ajute Dumnezeu!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.