luni, 21 mai 2012

Petrolul plecat deja in vacanta pierde la scor de neprezentare!

Petrolul - Sportul 0-3 (0-1)

Sportul s-a despartit de Liga I en-fanfare, dupa ce s-a impus categoric in fata echipei noastre, cu scorul de 3-0.
sursa foto: Alex Dumitrescu

Ferfelea a deschis scorul pentru Sportul, in minutul 33, dupa un contraatac in care a scapat singur cu Hamutovski.Desi Petrolul a atacat in valuri Sportul a reusit sa se apere excelent, ba chiar sa marcheze prin Curelea (42′), insa golul sau a fost anulat pe motiv de offside.
Repriza secunda a debutat in forta pentru Petrolul, dar Osiako si Oprita nu au reusit sa il invinga pe Cezar Lungu. Soarta le-a suras tot studentilor care au dus scorul la 2-0 dupa ce Hamutovski a gresit in careu, iar Valentin Lazar (72′) a profitat pentru a dubla si a inscris pentru 2-0 in favoarea studentilor. Nistor a inchis tabela, in minutul 93, cu un sut din interorul careului.

 Declaratii dupa meci: Gigi Mulțescu, antrenor Petrolul: "Nu știu nimic despre schimbările de la Petrolul, doar că s-ar putea să vină domnul Walter. Am discutat ceva, am spus că Petrolul este prima opțiune pentru mine, vorbim și vedem.
Este extraordinar că am atins un obiectiv care părea imposibil, salvarea de la retrogradare. Azi ne-a lipsit Hamza, un golgeter înnăscut. În momentul ăsta, publicul din Ploiești este cel mai frumos din România."

Viorel Ferfelea, mijlocaș Sportul Studențesc: "Păcat că se termină pentru noi. Nu știu ce se va întâmpla în viitor, nu știu ce decizie se va lua, să sperăm că va fi o decizie bună pentru noi. Aș dori să joc în continuare în Liga I, dacă nu la Sportul, măcar la altă echipă".

Vasile Șiman, patron Sportul Studențesc: "Noi ne-am zbătut, dar am fost prea singuri ca să reușim. Retrogradăm din cauza arbitrilor, noi jucăm fotbal. Dacă există oferte pentru jucători, le dau drumul cu cea mai mare plăcere."

Petrolul Ploiesti – Sportul Studentesc: 0-3 (0-1)
Marcatori: 33′ Ferfelea, 72′ Lazar, 93′ Nistor
Cartonase galbene: – 39′ Patriche, 55′ Curelea, 63′ Nistor


PETROLUL: Hamutovski – Fl. Dumitru, Melinte, Bikana, Maxim – Mustivar, Osiako (83′ Mihai Roman) – Neagu (45′ Sytnik), V. Negru, Oprita – Zerka
Rezerve: Povilas, Tudor, Straut, Silva, Barbulescu

SPORTUL: C. Lungu – Beta, D. Lung, Patriche, Serban – Lazar, Novac, Lungu, Ferfelea – Dobre (58′ Nistor), Curelea
Rezerve: Ormenisan, Cioranu, Ciobanu, Banica, Mares