sâmbătă, 26 mai 2012

Intalnirea dintre suporteri si fondul de investitii!!!

Aseară a avut loc o întâlnire între italieni şi câţiva reprezentaţi ai suporterilor. Câteva păreri, ale celor ce au fost prezenţi, le puteti găsi în rândurile următoare:

Mondialu': "Intradevar, ni s-a fluturat de prea multe ori numele lui Sven Goran Eriksson,dar acest lucru il fac pentru ca ei considera ca succesul e GARANTAT,dealtfel ei spunand ca in acest PROIECT, reprezinta partea financiara , iar Eriksson reprezinta tot ceea ce inseamna construirea unui CLUB PUTERNIC DE FOTBAL,care trebuie sa se lupte doar pentru pozitiile fruntase ale campionatului!!!!
vedeti voi, multa lume este sceptica , pentru ca NOI, toti SUPORTERII PETROLULUI,am suferit foarte mult in ultimii ani si stiti si voi vorba aia a romanului:CAND TE FRIGI ODATA,A DOUA OARA SUFLI SI IN IAURT !!!!!!
Ne-am intrebat toti , de ce au dorit sa discute cu noi inainte de discutiile propriu-zise de preluare a echipei,cu actualul sau actualii Propritari.....cred ca ei doreau OK-ul din partea noastra dar si faptul ca in viitorul apropiat sa facem lobby pentru proiectul acesta!!!!
de ce au ales PETROLUL?...........pentru ca suntem interesanti,atat din punct de vedere logistic ,infrastructura si pentru ATMOSFERA SENZATIONALA DE PE ILIE OANA !!!!!
Investititiile despre care vorbeau sunt mult mai mari decat se vehiculeaza in presa ,ei au spus ca pe durata primilor 3 ani vor fi cam de 30 de mil de euro si ca in primii 4 ani nu se vor scoate bani din club ,se va reinvesti totul atat pentru prima echipa ,cat si pentru un centru puternic de copii si juniori!!!!!
Au spus ca incepand da azi ,vor incepe procesul de preluare al clubului,cu tot ceea ce implica acest lucru,discutii,conferinte de presa si tot tacamul !!!!!
EU SPER SA FIE INTR-UN CEAS BUN !!!!!!!!
aaaaaaa si inca ceva : li s-a atras atentia ca daca vor sa faca vreun rau clubului si numelui de PETROLUL ,ca noi suntem pregatiti oricand pentru RAZBOI ,acest lucru trebuie sa il stie si ceilalati investitori : AICI E PETROLUL !!!!!!"


MMihai: " Ne place sau nu,omul are mari performante ca antrenor.Are in palmares titluri in trei tari,cupe europene castigate,nu e un neica nimeni,ci un nume mare al fotbalului.Un antrenor care a luat titlul cu Lazio in 2000,cand Italia avea,poate,cel mai tare campionat din lume,e clar ca e toba de fotbal,ca stie absolut totul despre cum trebuie sa functioneze un club.
Italienii au spus ca,dupa ce au inaintat scrisoarea de intentie catre primarie,sunt gata sa se aseze la tratative cu actualii proprietari(nu le era clar cine sunt acestia,intrucat datele pe care le au de la Registrul Comertului,si ce apare in presa sunt contradictorii).
Au fost intrebati italienii,de ce Petrolul?Au raspuns ca grupul lor va intra pe piata de afaceri romaneasca si ca ei considera ca isi vor promova bine imaginea prin Petrolul.Au spus ca au vazut toate meciurile incepand cu Brasovul si au ramas impresionati de atmosfera fantastica,de devotamentul suporterilor,galeriei,fata de echipa.Au fost intrebati daca vor sa faca afaceri,la Petrolul,daca vor sa castige bani de pe urma Petrolului.Au raspuns ca,banii ii vor face din alte domenii,ca tot ceea ce va produce clubul,va ramane la club,ca minim patru ani se va investi continuu si abia apoi,dupa ce se vor realiza si performante,se va lua in calcul vanzari de jucatori,spre exemplu.Au mai spus ca vor sa organizeze clubul,ca Eriksson si fiul acestuia se vor ocupa de aceste probleme,ca vor veni cu oameni bine pregatiti.Ca vor ca PETROLUL sa aiba si scoala de fotbal,centru de juniori foarte puternic,sa aiba un marketing profesionist care sa produca mult,intr-un cuvant,o organizare profesionista,dupa model occidental.
Reprezentantii SeaMed,au mai spus ca,marti va sosi in tara Sven Goran Eriksson,iar miercuri,vor organiza o conferinta de presa la Ploiesti.
In concluzie,din punctul meu de vedere,e clar ca,nu noi decidem cine va fi actionar,e o problema intre cei ce detin actiunile si cei ce vor sa le cumpere.Sigur ca,daca tot ceea ce promit italienii se va intampla, in afara de faptul ca ar fi o foarte puternica lovitura de imagine a Petrolului,ar fi si indeplinirea visurilor noastre,de a ne vedea echipa sus.Pe de alta parte,consider ca dorinta lor de a vorbi cu noi,de a ne expune planurile lor a fost binevenita"
.

sursa:doarpetrolul.ro