joi, 3 mai 2012

Infrangere la limita! Steaua - Petrolul 2-1 (1-1)

sursa foto:fcpetrolul.ro
“Lupii” au cedat greu pe terenul Stelei, văzându-se învinşi cu şapte minute înainte de finalul confruntării. Younes (32) a deschis scorul pentru ploieşteni, însă Bălan (39) şi Nikolic (83) au marcat golurile ce au adus victoria gazdelor.

Petroliştii au început extrem de curajos confruntarea din Ghencea, instalându-se din start în jumătatea de teren adversă. Ocaziile n-au întârziat să apară, însă Boudjemaa (18) şi Mustivar (23) s-au pierdut în careul steliştilor, dar, până la urmă, YOUNES (32) avea să deschidă scorul, cu o lovitură de cap expediată sub transversală, după un corner executat, de pe dreapta, de către Boudjemaa. Din păcate însă, în plină perioadă de joc dominat de către ploieşteni, BĂLAN (39) a restabilit echilibrul, cu un şut de la 14 metri, lateral dreapta, la colţul lung, astfel încât la cabine s-a intrat de pe poziţii de egalitate.
Raportul de forţe s-a inversat după pauză, când Steaua a început să se apropie tot mai periculos de poarta lui Hamutovski, bielorusul scăpând cu faţa curată la şutul lui Chipciu (56), ce a trecut de puţin pe lângă bară. “Lupii” au replicat prin Dina, cel care a reluat, din 6 metri, direct în braţele lui Tătăruşanu, iar, în celălalt careu, Hamutovski a scos miraculos la “capul” lui Rusescu (76). Steaua a presat până la final în căutarea golului victorios, iar defensiva “găzarilor” a cedat în minutul 83, atunci când NIKOLIC a înscris din faţa porţii.
Etapa viitoare, Petrolul va juca duminică, de la ora 20.00, pe “Ilie Oană”, cu FC Astra


Declaratie Gigi Multescu : "Cum să nu fiu supărat? E clar că atât ne-au ţinut puterile, am reuşit să conducem jocul în prima repriză. În prima repriză puteam să mai înscriem două goluri, în repriza a doua lucrurile s-au schimbat din punct de vedere fizic dar şi al diferenţei de valoare. Puteam să închidem jocul la ocazia lui Dina. 
 Acest program mă face să mă gândesc că suntem cobaii Ligii. Poate vor să se ducă mai devreme în vacanţă, să nu îşi piardă biletele?! Până la coadă, Steaua a meritat victoria. Nu la noi este Argăseală în conducere, nu la noi este Avram ca la Astra! Iar o să avem două zile până la următorul meci. Se discută că ală a făcut nu ştiu ce ca să câstige meciul iar Liga si DNA nu vede"

Steaua Bucureşti – FC Petrolul Ploieşti  2-1 (1-1)
Marcatori: T. Bălan (39), Nikolic (83)/Younes (32).
Steaua: Tătăruşanu – Bicfalvi, Iliev, Chiricheş, Pârvulescu – Chipciu (65 Răduţ), Bourceanu (cpt), T. Bălan, Fl. Costea (46 Tănase) – Tatu (75 Rusescu), Nikolic. Antrenor: Mihai Stoichiţă.
Petrolul: Hamutovski – Melinte (71 Străuţ), Alvaro Silva, Ben Djemia, Maxim – Negru  (63 Stojimirovic), Mustivar – Opriţa (cpt), Osiako, Boudjemaa – Younes (46 Dina). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.
 
Au arbitrat: Robert Dumitru – Bogdan Gheorghe şi Sebastian Stoianof.
Arbitru de rezervă: Horaţiu Fesnic.
Observatori: Rodion Cămătaru şi Sandu Viorel.

sursa:fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.