luni, 7 mai 2012

Afara din Ploiesti!!! Petrolul - Astra 3-1 (1-1)

Petrolul a tranşat clar duelul cu Astra, 3-1, făcând încă un pas înainte în cursa pentru evitarea retrogradării. “Lupii” s-au impus graţie dublei lui Younes şi reuşitei lui Osiako, în vreme ce oaspeţii au înscris prin Fatai.
 
sursa : fcpetrolul.ro
Obligată să câştige pentru a rămâne în cursa supravieţuirii, formaţia lui Gigi Mulţescu a avut parte de un duş rece în debutul confruntării, Fatai (24) izbutind, oarecum contrar cursului jocului, să deschidă scorul, cu o lovitură de cap expediată din marginea careului mic. Din fericire, petroliştii au găsit repede replica potrivită, iar Osiako, după o cursă pe partea dreaptă, a centrat în perfect pentru Younes (38), cel care, venit liber la colţul lung, nu putea rata ţinta.
“Lupii” s-au desprins după reluare, atunci când Boudjemaa l-a pierdut pe drum pe Oprsal şi a pasat ideal pentru Younes (58), tunisianul, incert până cu câteva minute înainte de startul partidei, realizând dubla cu un şut din interioriul careului. Şi pentru ca fiesta să fie deplină, Osiako (78) a contribuit, şi el, la show-ul “galben-albaştrilor”, înscriind cu o lovitură de cap la care Silviu Lung Jr. n-a avut replică.
Victorie fără dubii, astfel, a petroliştilor, cei care, cu 33 de puncte în clasament, se pregătesc pentru duelul crucial de la Tg. Mureş. Partida se va disputa joi, de la ora 19.00, pentru ca duminica viitoare, de la ora 17.00, Petrolul să o întâlnească pe Gaz Metan Mediaş, într-un joc programat pe “Ilie Oană”.

  
Declaratii Gigi Multescu: "Sînt doar bucuros, fericit voi fi cînd ne vom atinge obiectivul, acela de a evita retrogradarea. Joi, la Tg. Mureş, ne jucăm rămînerea în Liga 1. Cerem arbitri străini pentru acest joc. Am avut probleme cu inima după meciul cu Steaua, am ajuns şi la spital, însă am ţinut neapărat să stau pe bancă şi iată că a ieşit bine"

FC Petrolul
Ploieşti– FC Astra 3-1 (1-1)
Marcatori: Younes (38, 58), Osiako (78)/Fatai (24).
FC Petrolul: Hamutovski – Străuţ, Bikana (68 Melinte), Ben Djemia, Maxim – Mustivar, Osiako – Opriţa (53 Boudjemaa), Fl. Dumitru (75 Negru), Younes – Zerka. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.
FC Astra: Lung Jr. – Bărboianu, Găman, Oprsal, Ţigănaşu – Spadacio, Takayuki, B. Pătraşcu (63 Băjenaru), De Amorim (65 Laionel) – Budescu, Fatai. Director tehnic: Mircea Rednic.
Au arbitrat: Cristian Balaj – Adrian Ghinguleac şi Miklos Nagy. Arbitru de rezervă: Ovidiu Oprea.
Observatori: Mircea Călin şi Dan Lăzărescu.

sursa : fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.