duminică, 22 aprilie 2012

Au dat-o la pace! Vointa - Petrolul 1-1 (1-1)

sursa foto: fcpetrolul.ro
Petrolul a încheiat la egalitate meciul disputat pe terenul Voinţei Sibiu, 1-1, un rezultat care nu avantajează prea mult pe vreuna dintre cele două echipe. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, de Zăgrean (6), respectiv Younes (20), fiecare formaţie terminând meciul în inferioritate numerică, după eliminările lui Forika (44) şi Străuţ (56).

Petrolul a început cum nu se poate mai rău meciul de la Sibiu, văzându-se repede condusă pe tabela de marcaj. Ben Djemia a pierdut uşor o minge la 40 de metri, punându-i pe contraatac pe amfitrioni, iar ZĂGREAN (6) a înscris cu un lob pe la 16 metri, lateral dreapta, peste un Hamutovski prins în poziţie greşită.
Replica “lupilor” a venit rapid, ostilităţile mutându-se în preajma suprafeţei de pedeapsă, iar Dănălache (13) a fost la un pas de un autogol comic, reuşind să salveze în ultimul moment un balon pe care îl scăpase spre poartă. Goalkeeperul gazdelor a respins, mai apoi, la “capul” lui Younes (15), a fost ocrotit de şansă la ocazia lui Opriţa (17), dar n-a mai avut ce face atunci când acelaşi YOUNES (20) n-a mai ratat ţinta, fructificând, tot cu o lovitură de cap, după o centrare primită de la Ben Djemia. 1-1 a fost scorul la pauză, după un final încins de primă repriză, cu un şut al lui Maghici (42) ce a izbit transversala, dar şi cu două “galbene” primite în interval de doar trei minute de către Forika, plecat, astfel, mai repede la cabine.
“Lupii” nu s-au bucurat decât vreun sfert de oră de superioritate numerică, pentru că Străuţ (56) a ţinut, parcă, să-l imite pe Forika, încasând două avertismente “la foc automat”. În zece contra zece, cu mai multe spaţii libere pe teren, jocul s-a transformat, paradoxal, într-unul de luptă, niciuna dintre cele două combatante nepărând dispusă să rişte mai mult decât era cazul. Partida a curs, astfel, spre o remiză ce, teoretic, le avantajează pe celelalte formaţii implicate în lupta pentru surpavieţuire, dar care, până la urmă, le aduce “lupilor” un punct ce se poate dovedi extrem de important în momentul în care se va trage linie, la final de campionat.

Voinţa Sibiu – Petrolul Ploieşti  (1-1)
Marcatori: Zăgrean (6)/Younes (20).
Voinţa: Dănălache – Forika, Apostol, N. Grigore (cpt) – Maghici, Beza, Dâlbea, Tătar – Miclea (46 S. Bar) , Zăgrean (70 Lukanovic), Popa (85 Cigan). Antrenor: Alexandru Pelici.
Petrolul: Hamutovski – Străuţ, Melinte (53 Alvaro Silva), Bikana, Ben Djemia – Mustivar, Osiako (46 Bărbulescu) – Opriţa (cpt), Boudjemaa, Younes – Zerka (63 Tudor). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.
Eliminări: Forika (44)/Străuţ (56).
Au arbitrat: Istvan Kovacs – Nagy Miclos şi Petruţa Iugulescu.
Arbitru de rezervă: Eduard Constantinescu.
Observatori: Viorel Boiţ şi Florentin Ivan.

sursa: fcpetrolul.ro