luni, 26 martie 2012

TOATE DRUMURILE DUC IN "B"!! Ceahlaul-Petrolul 2-1 (0-1)

sursa foto: prosport.ro

SENS UNIC CATRE LIGA 2!!

In urma unui joc dezastruos , cu acelasi minim avantaj la pauza ca si in etapele precedente, dar pe care Petrolul nu a stiut niciodata sa il gestioneze gazarii isi netezesc drumul catre Liga 2.
Astfel, Ceahlaul a reusit sa intoarca rezultatul in meciul cu Petrolul de la Piatra Neamt si a obtinut prima victorie pe teren propriu in acest an. Scorul a fost deschis de Oprita din penalty in prima repriza, insa nemtenii au marcat de doua ori dupa pauza, prin Constantinescu si Golubovic de la 11 metri.

Rachita cu gandul  la derby-urile cu Iasiul si Farul 
In fata propriilor suporteri Ceahlaul  a inceput mai bine meciul, avand si avantajul moral al victoriei surpriza din Giulesti de etapa trecuta. Moldovenii au amenintat in cateva randuri poarta Petrolului, cele mai mari ocazii purtand semnatura lui Ichim, Golubovic sau Dumitras, insa cei care au deschis scorul au fost petrolistii.
Oprita a obtinut in minutul 20 un penalty dupa ce a cazut in careul advers in duel cu Tepes si tot el a executat de la punctul cu var, instaland Petrolul la conducere pe tabela. Desi moldovenii au incercat sa revina si chiar si-au creat cateva oportunitati de a inscrie, pana la pauza scorul a ramas nemodificat.
Moldovenii au intensificat atacurile din startul reprizei secunde, iar la patru minute de la reluarea meciului Constantinescu a restabilit egalitatea cu o foarfeca spectaculoasa din careu, dupa o pasa primita de la Golubovic.
Younes Hamza si Ben Djemia au avut ocazia in minutele urmatoare de a duce din nou Petrolul in avantaj, insa cei care au inscris au fost tot moldovenii. De aceasta data din penalty, dupa ce Bikana a comis un hent in careu iar Golubovic a executat cu multa stapanire de sine pe centrul portii de la 11 metri. Ceahlaul putea chiar sa-si majoreze avantajul in minutul 66, cand a obtinut o lovitura libera indirecta de la doar 7 metri de poarta, insa Stana si apoi Dumitras au tras pe rand in blocajul ploiestenilor, care s-au asezat cu intreaga echipa pe linia portii.
Desi situatia de pe tabela le-ar fi cerut petrolistilor sa atace mai mult in cautarea egalarii, echipa oaspete s-a dovedit lipsita de inspiratie la constructie si curaj in ofensiva. Mai activi au ramas tot nemtenii, care pana la final si-au mai creat cateva sanse de a inscrie prin Badescu, Constantinescu si Dumitras in prelungiri.

Aceasta fiind povestea ,"am incalecat pe-o sa, ne-am intors in Liga a-2-a!!!"


Caseta Tehnica : Ceahlaul -Petrolul Ploiesti 2-1(0-1) Oprita min. 20/Constantinescu min.49,Golubovic min.62
 Ceahlăul: Jovic - Dumitraş, Viţelaru, Ţepes, Muscalu - Ichim, Onciu - Constantinescu, Achim, Stana - Golubovic
Rezerve: Villadsen, Marc, Druga, Gafiţa, Bădescu, Monroy, Fabbron
Petrolul: Povilas - Tudor, Melinte, Bikana, Djemia, Osiako, Mustivar, Opriţa, Boudjemaa, Younes, Zerka
Rezerve: Oprea, Dina, Negru, Neagu, Alvaro Silva Linares, Dumitru, Stoica

Arbitri: Radu Petrescu, Radu Ghinguleac, Daniel
Ciocănea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.