luni, 6 februarie 2012

Zimmermann stă 6 luni » Petrolul mai pierde un portar

Portarul ploieştenilor s-a operat la sfîrşitul săptămînii trecute la ligamentele genunchiului şi va reveni pe gazon abia în debutul sezonului 2012/2013.
După plecarea lui Bornescu la U Cluj, Valeriu Răchită nu se poate baza în acest retur nici pe Zimmermann, a doua opţiune a tehnicianului din prima parte a campionatului. Portarul de 28 de ani s-a lovit la unul dintre primele antrenamente din acest an, iar RMN-ul pe care l-a efectuat a confirmat suspiciunile staffului medical al prahovenilor: întindere a ligamentului colateral intern.
Zimmermann s-a operat la sfîrşitul săptămînii la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, iar verdictul doctorului Filipescu a fost clar: "Operaţia a fost un succes, dar revii în 6 luni".
Răchită s-a reorientat şi, după ce a perfectat transferul lituanianului Valincius (22 de ani), va semna şi cu Matteo Gritti (31 de ani), ultima oară la Bellinzona, în Elveţia.
"Eu sper că o să-mi revin pînă la finalul sezonului. Totul depinde de organism, poţi juca în 5 luni sau să stai chiar şi 8. Sper să revin ca Florin Costea, mai devreme decît era programat" (Eduard Zimmermann, portar Petrolul Ploieşti)

sursa: gsp.ro




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.