miercuri, 1 februarie 2012

Uite investitorul!..nu e investitorul!

Azi este miercuri 1 februarie 2012, maine joi 2 februarie 2012 ar fi trebuit sa aiba loc o sedinta publica a Consiliului Local Ploiesti , prin care sa se poata faca trecerea de la vechii actionari ai SC. FC. Petrolul Ploiesti la noii sau noul investitor, actionariat.Aceasta se pare ca nu va mai avea loc maine, ea urmand sa aiba loc cat de curand dupa spusele lui Octav Preda directorul de marketing de la FC Petrolul, care a discutat cu Andi Crang presedintele FC Petrolul, acesta din urma spunandu i ca zilele acestea va merge la primarul Ploiestiului pentru a urgenta situatia si a afla cand are loc sedinta Consiliului Local.
Astazi citind pe forumul suporterilor petrolisti , mai exact pe situl http://www.doarpetrolul.ro Octav Preda , a luat atitudine  cu privire la nelinistea si neincrederea suporterilor in ceea ce priveste noul actionar care se tot anunta de ceva vreme. Mai exact el a raspuns unui suporter la intrebarea exacta "Avem sau nu negocieri cu investitorii?"
Raspunsul nu s a lasat asteptat si a venit foarte prompt, citez : " Tu ce crezi?  Eu zic ca sunt! Eu zic ca foarte curand vom afla detalii concrete despre parafarea actelor si toate celelalte - afirm toate acestea dupa principiul "uite promovarea, nu e promovarea, uite stadionu, nu e stadionu"! Tu ce crezi? E posibil sa te mint sau sa fie adevarat?! lasand gluma la o parte, la unii ma astept la astfel de reactii ca stiu ce le poate pielea sau ce obiective au... dar, sincer, am ajuns rau de tot! Nu mai crede nimeni pe nimeni.. eu am incheiat. mai spun decat atat: vom vedea cine a mintit pe cine si cine a avut dreptate.
Incheierea am sa o fac tot prin vocea unui suporter petrolist, care am inteles este un suporter respectabil, n am avut onoarea sa l cunosc, pe numele sau de forum "mmihai" care spune totu cu privire la situatia actuala a clubului nostru FC Petrolul : "E de inteles si nerabdarea suporterilor,care vor ca situatia sa se clarifice cat mai repede,azi,daca ar fi posibil  .Ni s-a spus ca, acum,trebuie sa asteptam ca avocatii sa faca si sa dreaga,ei bine,sunt de parere ca ar trebui sa se miste mai repede.Starea asta de incertitudine,nu ajuta deloc clubul,ci dimpotriva,iar Petrolul,nu are nevoie in returul ce bate la usa de suporteri iritati,nelinistiti in ceea e priveste viitorul echipei.Are nevoie de suporteri increzatori,care sa sustina din rasputeri echipa in lupta pentru ramanerea in prima liga,insa cu promisiuni si amanari,va fi greu de intretinut o atmosfera pozitiva in jurul echipei,mai ales ca, se pare, nici jocul Petrolului, nu va fi diferit de ce a fost in tur."
 Nu ne ramane decat sa mai avem rabdare, acea rabdare care insa nu stiu cat va mai dura!! Doamne Ajuta!

 "Asta-i Ploiestiul Patria Noastra..FCP...restul e cancan!!!"


                                                                             Al vostru Florian Tudorache aka Romario
             



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.