miercuri, 8 februarie 2012

PETROLUL – SLOVACKO 4-0 (2-0)


 Update:

Sâmbătă cu Pecsi, duminică împotriva lui Litex

Confruntarea cu Litex Lovech a apărut suplimentar în programul de meciuri amicale al "galben-albaştrilor", ceilalţi adversari rămânând stabiliţi conform ţintarului iniţial. Astfel, sâmbătă, cel mai probabil de la ora 17.30, Petrolul va întâlni formaţia maghiară de primă ligă Pecsi MFC, urmând ca, o zi mai târziu, de la ora 16.30, formaţia lui Valeriu Răchită să joace cu bulgarii de la Litex Lovech.
Altfel, după întâlnirea cu Slovacko, tehnicianul "lupilor" a decis să renunţe la doi dintre jucătorii veniţi în probe, francezul Yohan Lasimant şi egipteanul Mohad Emad Mourad, în vreme ce camerunezul Vincent Bikana rămâne să se pregătească alături de formaţia ploieşteană
 Cel de-al şaselea joc din Antalya a adus şi cea mai consistentă evoluţie a „galben-albaştrilor” din acest stagiu, Petrolul învingând de o manieră categorică formaţia cehă FC Slovacko, scor 4-0. Golurile au fost marcate de Mustivar (41), Dina (43) şi Opriţa (60 şi 68).

După un start de partidă ceva mai timid, cehii având şansa să deschidă scorul la un şut al lui Lukas (20) blocat providenţial de către Străuţ, petroliştii au pus stăpânire pe joc, ratarea lui Dina (29) prefaţând, practic, un final de primă repriză cu multe evenimente. Mustivar (41) a deschis scorul cu un şut de la 18 metri, ce l-a depăşit pe Melicharek, iar, după numai două minute, Dina a primit o pasă ideală de la Vali Negru şi l-a executat pe portarul advers, cu un şut de la 10 metri, lateral stânga. „Lupii” au continuat să facă legea şi după reluare, Opriţa (65) punctând pentru 3-0, cu un „cap” de la 6 metri, lateral dreapta, la o centrare ideală venită, de pe partea opusă, de la Florentin Dumitru. Cei doi au „lucrat” şi golul patru, pasa lui Dumitru, în spatele liniei defensive adverse, fiind continuată perfect de către Opriţa, acesta driblându-l pe Melicharek şi trimiţând în poarta goală (68). 4-0 a fost şi scorul final al întâlnirii, Petrolul obţinând, astfel, cea de-a patra victorie în cele şase meciuri disputate până acum în Antalya.
În meciul de astăzi, Valeriu Răchită i-a trimis în teren pe Povilas (46 Gritti, 84 Oprea) – Străuţ (59 Buleică), Melinte (70 Bikana), Ben Djemia, Stoica (59 Bărbulescu) – Mustivar (65 Buhuşi), Negru (84 Tudor) – Opriţa (70 Mourad), Boudjemaa (46 Dumitru), Neagu (46 Surugiu) – Dina (70 Lasimant).

Duminică, amical cu Litex

Petrolul a parafat un joc de verificare cu Litex Lovech, partida urmând să se desfăşoare duminică, de la ora 16.30, la Belek.

sursa: fc petrolul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.