vineri, 10 februarie 2012

Noutati din Antalya

Dimineaţă pentru shopping
După două săptămâni extrem de încărcate şi aflându-se înaintea unui final de cantonament la fel de intens, petroliştii şi-au permis să aibe, astăzi, o zi ceva mai lejeră. “Lupii” au sărit, astfel, peste antrenamentul de dimineaţă, înlocuindu-l cu o “şedinţă” de shopping, de circa două ore, la un mall din Antalya. De după-amiază, echipa va reveni la programul normal, iar mâine şi poimâine va avea parte de două teste solicitante, cu Pecsi (Ungaria, ora 17.30, complex Arcadia din Belek) şi Litex Lovech (Bulgaria, ora 16.30, complex Rixos Belek). Niciuna dintre cele două întâlniri nu va fi televizată.

Încă un francez în teste
Astăzi, la prânz, în cantonamentul de la Riu Kaya a sosit atacantul francez Ali-Azouz Mathlouthi, cel care va fi urmărit la lucru de către Valeriu Răchită în amicalele de la finalul acestei săptămâni. În vârstă de 24 de ani, Mathlouthi (1.76 m) a evoluat, ultima dată, la RC Lens, în eşalonul secund francez. Matlouthi are bifate 3 meciuri în prima ligă, cu Strasbourg, el mai evoluând la Chateauroux şi Arles-Avignon.

Voican ratează restul sezonului
Din păcate, estimările doctorului Mircea Miu, făcute în urma accidentării lui Andrei Voican, s-au confirmat, după ce jucătorul, ajuns în ţară, a efectuat un control RMN. Acesta a relevat faptul că Voican a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi a cornului posterior al meniscului. În această situaţie, tânărul fotbalist va trebui să suporte o intervenţie chirurgicală, urmând să revină pe gazon din sezonul viitor.

sursa: fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.