luni, 13 februarie 2012

Noutati de la Belek

sursa foto: fcpetrolul.ro
Vincent Bikana a semnat cu FC Petrolul
Fotbalistul camerunez Vincent Bikana a semnat, astăzi, contractul cu FC Petrolul Ploieşti. Fundaşul central, ultima dată component al echipei elveţiene Neuchatel Xamax, va fi jucătorul “lupilor” pentru următoarele trei sezoane şi jumătate. Totodată, francezul Selim Ben Djemia şi italianul Matteo Gritti au semnat acordurile cu FC Petrolul, în cazul lor înţelegerile urmând să fie valabile până la finalul actualei stagiuni.

Mathlouthi este aşteptat în România
Atacantul francez Ali Mathlouthi a părăsit, astăzi, cantonamentul petroliştilor, fiind obligat, conform unui acord scris, să revină la clubul de care aparţine contractual, RC Lens. De altfel, tocmai în baza acestei înţelegeri, Mathlouthi avea rezervate biletele de avion către Franţa pentru ziua de astăzi. „Din punctul nostru de vedere ne-am înţeles cu el. Este un jucător valoros şi ne dorim să-l legitimăm, chiar dacă asta va presupune un efort financiar substanţial pentru clubul nostru”, a precizat Valeriu Răchită. Astfel, Mathlouti, marcatorul unicului gol al „galben-albaştrilor” în partida cu Litex, este aşteptat să vină la Ploieşti după ce delegaţia petrolistă se va întoarce în ţară.

Încă un fundaş central în teste
Fundaşul central bosniac Kenan Cejvanovic a sosit, aseară, în cantonamentul de la Belek, urmând să fie urmărit de către Vivi Răchită la antrenamentele din aceste zile, ca şi la meciul test de mâine, cu Chindia Târgovişte. În vârstă de 25 de ani, Cejvanovic (1.91 m) a evoluat, ultima dată, în Croaţia, la NK Karlovac.

sursa: fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.