joi, 2 februarie 2012

FC PETROLUL - DILA GORI 1-0 (0-0)


                          Prima victorie din Antalya



Joi 2 februarie 2012 a avut loc meciul de fotbal dintre echipele Petrolul Ploiesti si Dila Gori, meci din categoria meciuri amicale internationale.
Meciul a inceput la ora 18:00 si s-a terminat cu scorul de 1-0 gol marcat in min.83, la pauza 0-0. Astfel, FC Petrolul a bifat primul succes din turneul pe care îl efectuează în Antalya
 
 Partida a fost decisă de reuşita semnată de către Răzvan Neagu, cu şapte minute înainte de final, fotbalistul ploieştenilor înscriind cu un şut expediat de la 18 metri, fără replică pentru portarul advers. Până atunci, „lupii” îşi mai trecuseră în cont câteva ocazii importante, ratate însă de Voican (4), Buleică (18), Neagu (61), Opriţa (63) sau Roman (66, 83).
Petrolul a început partida cu o formulă ce i-a cuprins pe Gritti – Străuţ, Negru, Melinte, Ben Djemia – Mustivar, Buhuşi – Buleică, Boudjemaa, Stojimirovic – Voican. După pauză, Vivi Răchită a apelat la cu Valincius – Enescu, Tudor, Melinte, Stoica – Mustivar (60 Roman), Bărbulescu – Opriţa, Negru (67 Borza), Dumitru – Neagu.
În această seară, după încheierea meciului cu Dila Gori, la Belek a ajuns şi ultimul transfer al petroliştilor, atacantul Mihai Dina, cel care, începând de mâine, va intra în programul normal de pregătire al echipei.

sursa: fcpetrolul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.