joi, 16 februarie 2012

Pe site-ul grupării din Ploieşti a apărut un mesaj  care spune că procedura de schimbare a acţionariatului clubului Petrolul se apropie de final, după ce avocaţii părţilor au finalizat documentele. Astfel, luni 20 februarie 2012, într-o şedinţă a Consiliului Local Ploieşti, va fi propusă spre ratificare noua înţelegere, urmând ca, după parcurgerea acestei ultime etape, să fie oficializată noua structură a acţionariatului FC Petrolul Ploieşti.

În exclusivitate pentru Max-Media.ro, preşedintele Clubului FC Petrolul, Andi Crângu, a declarat: "Într-adevăr vom finaliza procedura şi noii acţionari vor prelua FC Petrolul în proporţie de 100%. Nu vă pot da numele lor, astăzi, pentru că aşteptăm şedinţa de Consiliu Local, dar vă spun că sunt firme locale, iar patronii nu sunt nume foarte cunoscute. Aşadar, nu este ceea ce s-a vehiculat în presă". 

sursa: max-media.ro

Un comentariu:

  1. pai deaceea nu vor sa voteze probabil ca stiu ca sunt firme locale apropiate pdlului sau grupuri de interese dar daca vin 1000 de suporteri acolo poate vor vota pentru fotbalul nostru ploiestean

    RăspundețiȘtergere

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.