miercuri, 1 februarie 2012

Dina a semnat cu Petrolul!

Jucătorul Mihai Dina a semnat, astăzi, un contract cu FC Petrolul Ploieşti, valabil până la finele stagiunii în curs, cu opţiune de prelungire după aceea. În vârstă de 26 de ani, Dina joacă pe postul de vârf de atac, iar de-a lungul carierei a evoluat pentru Extensiv Craiova (2002-2004), FC Caracal (2004-2005), Universitatea Craiova (2005-2011) şi CS Mioveni (2011). Dina va ajunge mâine în cantonamentul de la Belek, zi în care se va alătura lotului ploieştean şi Mihai Roman, aflat, până acum, la pregătirile naţionalei de tineret.
www.fcpetrolul.ro

Mihai Dina a debutat în Liga I în 2006 pentru Universitatea Craiova, şi a jucat cinci sezoane la formaţia din Bănie, marcând 25 de goluri. În vară a fost transferat de CS Mioveni, dar nu a jucat decât 421 de minute în zece meciuri, nereuşind să marcheze vreun gol.

În decembrie, înainte de ultima etapă, conducerea clubului CS Mioveni a anunţat că lui Dina i s-a reziliat contractul, însă la începutul acestui an, la reluarea pregătirii, atacantul s-a prezentat la antrenamente sperând la o revenire la echipa argeşeană.
romaniansoccer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.