marți, 31 ianuarie 2012

Rusinos!! Jucam si noi ceva?





Petrolul - FK Qarabag 0-2 (0-1)
sursa foto: ligaluiadita.ro
                 fcpetrolul.ro


UPDATE: “Încă un joc în care ne-am creat destule ocazii, dar, din păcate, n-am reuşit să şi înscriem. Vom lucra mai mult la faza de finalizare, în continuare.
 „E normal să fiu supărat după aceste eşecuri, dar în niciun caz nu sunt îngrijorat. Trebuie ţinut cont de faptul că suntem la doar al treilea meci disputat pe iarbă în această iarnă, că jucătorilor le lipseşte, deocamdată, prospeţimea, şi că în echipă au apărut multe nume noi, iar relaţiile de joc nu sunt, încă, sudate. Vor mai veni şi alţi fotbalişti, în funcţie de ceea ce se va întâmpla în următoarea perioadă şi de ce bani vom avea la dispoziţie pentru transferuri, însă suporterii să fie liniştiţi, pentru că, până la ora primului joc oficial, echipa va fi pregătită din toate punctele de vedere. Iar celor care, deja, au început, după două înfrângeri suferite în jocuri de pregătire, să prevestească un viitor sumbru pentru Petrolul, le recomand doar să-şi aducă aminte că făceau acelaşi lucru şi iarna trecută, iar după câteva luni s-au trezit contrazişi de realitate”a afirmat, la final Valeriu Răchită. (sursa: fcpetrolul.ro)

 Incep fara a mai face vreo introducere , fiindca asa consider ca este normal , meciul dintre Petrolul si anonima FK Qarabag facandu ma sa mi fie jena ca pot sa asist la un antifotbal lipsit de orice viziune,idee de joc  in sec 21 prestat de echipa noastra din primul minut pana in minutul 90.
 Da, o sa invocam aceleasi motive ca nu sunt bani, nu exista un buget pentru a aduce jucatori de valoare, chiar liberi de contract fiind, dar cu pretentii salariale normale din punctul lor de vedere pentru a ajuta echipa si pentru a schimba cu totul fata echipei.
 Alt motiv va fi acela ca sunt jocuri de pregatire, amicale in care se pune accent pe relatiile de joc intre jucatorii existenti si cei care sunt noi veniti , aflati in probe. Scuzati-ma domnilor care relatii de joc? eu nu vad nici un fel de omogenitate , nici un fel de sclipire, dupa cum spunea cineva jucam "bufa inainte".
 Cat ar fi de amical nu te poti lasa atat de dominat cu pase din prima din partea lor , ma repet o echipa anonima chiar daca se afla pe un loc 5 in Azerbaidjan dupa cum spunea comentatorul meciului Andrei Tivilichi  cu niste jucatori precum Florentin Dumitru, Pompiliu Stoica ,invizibilul Vali Negru si vesnic nemultumitul si prea lentul pentru varsta sa Oprita,.iesiti total din joc. Ne confruntam cu aceeasi sterilitate, nu contam deloc in atac.
 Tot la capitolul minusuri sunt foarte dezamagit de vasluianul Neagu, care dupa parerea mea va muri speranta...acest Neagu care la un momendat se spunea ca va fi unul dintre jucatorii care promite in fotbalul romanesc. 
Aaaa, era sa uit pe cel care mi a umplut paharul..nu eram eu deja ranit dupa parodia de meci? ..gandindu ma de altfel pret de cateva secunde cum de am rezistat in fata TV-ului 90 de minute, si aici fac referire la Komazec, care este acelasi jucator lent, balbait , chiflar care rateaza din orice pozitie. Nici macar piciorul stang care spunea ca promite nu mai este eficace, in ultimele partide oficiale disputate in campionat nu si a mai atins tinta. Acest  Sinisa Mihajlovic de Romania care marturisesc pana sa vina la Petrolul il vizionasem in cateva filmulete pe Youtube, si  care imi lasase o parere destul de buna si am crezut ca ne va ajuta sa nu zic destul de mult, ci macar intr o oarecare masura este dupa parerea mea ,,bine si aici cineva va veni cu aceeasi placa "esti domne' tu antrenor?" jucator mediu de Liga 2.
 La capitolul plusuri , castiguri dupa  aceste cateva meciuri din tara si din Antalya remarc pe cei doi , chiar trei francezi si aici ma refer la Sony Mustivar cu calitati reale la capitolul recuperari si cu evolutii constante multumitoare, Damien Boudjemaa, acestia doi parafand deja contractele cu FC Petrolul Ploiesti inca dinainte plecarii in Antalya si la Ben Djemia care poate fi o solutie ca fundas central.
Mai mi a placut si Alexandru Buhusi, dar la fel dupa parerea mea este un jucator inconstant, cu toane in care nu poti avea incredere ca inca poate face diferenta, dar totusi am incredere ca poate creste in valoare, daca i se va da credit mai mult , in acelasi caz aflandu se si Mihai Roman II care a si marcat pt nationana Romaniei Under 20.
Ca si concluzie , am asistat astazi la un simulacru de fotbal prestat de echipa noasta favorita, parerea mea este ca trebuie neaparat intinerit lotul cu "manji de calitate" crescuti in spiritul Petrolului, care sa se daruiasca pe teren asa cum ne dorim noi meci de meci ca este el fie amical , fie oficial pentru ca demnitatea noastra de gazari, de petrolisti nu accepta ca numele de PETROLUL PLOIESTI sa fie terfelit de umilinte si de mediocritate. 
Inchei cu un mesaj pentru " batranii echipei si ai staffului" si in general pentru  toti "batranii"din toate domeniile, reamintesc ca suntem in sec 21 si principiile si conceptiile s-au mai schimbat si astazi e cam valabila urmatoarea zicala: "Batranii care nu asculta de copii e vai de ei !!"
 Sper intr o revenire de joc, de atitudine , de orice care sa spele din rusinea celor 2 meciuri amicale din Antalya  incheiate cu infrangere 1-0 cu Turkmenistan , respectiv 2-0 cu FK Qarabag, joi 2 februarie 2012 in meciul contra georgienilor Dila Gori in direct la DigiSport.
Caseta Tehnica:
FC Petrolul – FC Qarabag 0-2 (0-1)
Marcatori: Teli (30), Rauf (57).
Petrolul: Valincius (46 Gritti) – Străuţ (46 Buleică, 60 Tudor), Melinte, Ben Djemia, Stoica – Mustivar (57 Buhuşi), Dumitru (57 Komazec) – Surugiu (46 Opriţa), Boudjemaa (63 Borza), Stojimirovic (46 Negru) – Voican (46 Neagu). Antrenor: Valeriu Răchită.
FC Qarabag: Pavlovic – Medvedev, Teli, Sadiqov, Aqolli – Nadirov, Sadiqov, Yusifov, Adamiya – Rauf, Kalonas. Au mai jucat: Haşimov, Ayqublu, Baxtiyar, Nedzipi, Huseynov, Imamaliyev. Antrenor: Qurban Qurbanov.






"Asta-i Ploiestiul Patria Noastra..FCP...restul e cancan!!!"


                                                                             Al vostru Florian Tudorache aka Romario




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentariile vor fi moderate de catre autorul blogului.